Pro Bono

Fac de jumătate de viață voluntariat în interesul superior al copiilor. Am renunțat la vacanțe, concedii, planuri și nu am simțit nicio clipă că în acele momente trebuia să fac altceva. M-am străduit și mă strădui să ajut cât de mult pot. Chiar dacă eu sunt cel care s-a pus într-o poziție care „ajută”, cred cu tărie că, făcând aceste activități, am primit înzecit față de cât am dat. Am putut să învăț din puterea pe care o au unii copii mult mai puțin norocoși decât mine, am văzut ce înseamnă cât de practic se poate „să te bucuri de viață, de orice moment”, am primit zâmbete, bilețele, chiar mici lucruri făcute cu mâinile lor. Și mult mai mult.

Pentru tot ce am primit, îmi doresc să întorc, atât prin continuarea activității de voluntariat cât și prin ce pot face profesional.

Dacă ești ONG sau activezi în zona CSR și ai nevoie ca echipa ta să fie unită, motivată și responsabilă, să atingi o claritate privind planurile și strategia de urmat, să îți crești impactul, să comunici eficient sau să rezolvi probleme de altă natură, te rog scrie-mi și voi încerca să-ți răspund cât de repede cu putință și să te ajut, Pro Bono.

Din păcate nu pot rezolva toate solicitările din această categorie, din considerente ce țin de gradul în care mă identific cu proiectele și, bineînțeles, de timp.

SPUNE-MI DESPRE TINE/VOI

Sunt aici pentru a-ți răspunde la întrebări sau curiozități!
 
Nume
E-mail

Telefon
Când ați lansat ONG-ul/proiectul?
Care este obiectul de activitate?
Pe ce proiect te concentrezi acum?
În care din aceste zone ai avea nevoie de ajutor?
Crearea sau perfecționarea strategieiCreșterea creativității și motivației echipeiRetenția voluntarilorCreșterea abilităților pentru fundraisingEficientizarea comunicăriiCreșterea responsabilității și independenței angajaților
Ar mai fi și altele?
Care este cea mai mare provocare în momentul de față?
La ce rezultat vrei să ajungi?
Ce altceva ai vrea să-mi spui. Ai vreo intrebare pentru mine?


Termeni și condiții | Politică de confidențialitate